• Home
  • Vakuumforming

Vakuumforming

Vakuumforming


Vakuumforming, også kjent som thermoforming, er en teknikk for å forme en rekke plast til en mold som kalles en bukk .
  


Et vakuum skjema bord er ikke en komplisert stykke av teknologi-det krever mekanismer for å varme plast og hell den over en prøve, og et kammer som all luft kan pumpes ut for å danne et vakuum, slik at plast følger nøye for å the buck. Selv hjemmelaget vakuum form tabeller kan være så presis at små porer fra organiske prøver vises i finalen støpt.
  


Vanlige plast formet å bruke denne teknikken med PS, PET, PVC, PP. I dyrere maskiner som brukes i industriell prosess innstillinger eller for spesialiserte formål, en rekke finjustert pneumatiske, hydrauliske og termiske kontroller brukes.
   

Prosessen begynner ved å feste et ark av plast av ensartet tykkelse på en solid ramme. Denne rammen er inne i vakuum kammeret. Da rammen er oppvarmet og langsomt senket over bukk, inntil rammen berører bunnen av kammeret og myk plast er drapert over det.
  

Deretter er luft pumpes ut av kammeret, overholde plasten til bukk i en presis form. Dersom mold inneholder for dypt et hull, "utblåsninger" kan oppstå, der plast rips og prosessen må startes på nytt. På grunn av utblåsninger, er det begrensninger på formen på mold. Den vakuum i esken kan opprettes av noe som off-the-sokkel som en støvsuger. En høy intensitet vakuum er sjelden nødvendig.
   

Etter at formen er fullført, må plasten være lov til å avkjøle. Når plasten er avkjølt, fjernes det loddrett fra prøven. Vakuumforming ikke lage et skjema som går rundt hele formen, men bare den ene siden, fordi prøven må ligge på bunnen av vakuum kammeret mindre en spesiell stativ brukes. Når plasten er vanskelig å fjerne fra mold, må en kniv brukes til å score det første omkretsen.
Khay nhựa chống tĩnh điện 05
Khay nhựa chống tĩnh điện 05

Khay nhựa chống tĩnh điện 06
Khay nhựa chống tĩnh điện 06

Khay nhựa chống tĩnh điện 07
Khay nhựa chống tĩnh điện 07

Khay nhựa chống tĩnh điện 08
Khay nhựa chống tĩnh điện 08

Khay nhựa chống tĩnh điện 09
Khay nhựa chống tĩnh điện 09

Khay nhựa chống tĩnh điện 10
Khay nhựa chống tĩnh điện 10

Vì sao chọn Plascon.Net

Top quality
We purchase materials from only the world's best producers, always to our more demanding appearance and performance specifications.
One-stop solutions
All PLASCON's clear plastic boxes are produced under one roof: printing, die cutting, gluing and packing.
Content Importer, to easily setup your site
With one click you get a site very similar to the theme demo.
Raw material
produces PVC box, PET box, PP box, etc.
The highest standard of service
Our dedicated support personnel strike to deliver: Quotation within 24 hours, CAD samples in 3-5 days and deliveries in two to three weeks.